Permanente make up

Permanente make-up (micropigmentatie) is een behandeling waarbij pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Bij de cosmetische behandelingen is dit dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen een mooi accent te geven, daar waar het nodig is.

Chopardo Skincare is door de GGD gecertificeerd en er worden uitsluitend GGD goedgekeurde pigmenten en steriele naalden gebruikt.

Powderbrows

Bij powder brows, ook wel ombre brows genoemd, worden de wenkbrauwen ingeschaduwd. Met deze pigmentatie techniek wordt de permanente make-up op een subtiele wijze in de huid aangebracht waardoor er een poederachtig effect bereikt wordt. Alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd.
Het pigment zal na verloop van tijd vervagen, dit houdt in dat u na ongeveer 1 tot 2 jaar een touch-up behandeling kunt ondergaan.
Duur van de behandeling: ±1,5-2uur

Hairstrokes

Bij een hairstroke behandeling, worden de wenkbrauwen gepigmenteerd met allemaal kleine streepjes. Hierdoor kunnen we 'echte' haartjes simuleren. Deze techniek kan ook gecombineerd worden met de powderbrows techniek.
Het pigment zal naar loop van tijd vervagen, dit houdt in dat u na ongeveer 1 tot 2 jaar een touch -up behandeling kunt ondergaan.
Duur van de behandeling: ±1-1,5uur

Eyeliner

Een gepigmenteerde eyeliner is bedoeld om de ogen meer te accentueren. Ideaal wanneer u veel sport, zwemt, naar de sauna gaat of zelf geen goede eyeliner kunt aanbrengen en als u er altijd verzorgd uit wil zien.
Er zijn diverse mogelijkheden voor het aanbrengen van de eyeliner. Van een heel dun natuurlijk lijntje, om de wimperrand te accentueren, tot een brede eyeliner.
Een eyeliner kan men zowel op het boven ooglid als op het onderlid laten aanbrengen.
De permanente make-up zal na verloop van tijd vervagen.
Om de kleur mooi te houden kunt u na ± 2 jaar een touch-up behandeling ondergaan.
Duur van de behandeling
Eyeliner boven: ± 1 uur
Eyeliner onder: ± 0,5 uur